Kā valkāt tavu KUMA tauriņu ziemā?

Nav šaubu, ka ziema ir vismaģiskākais laiks visā gadā. Tas ir pasakaini skaisti, kā ziema visu apsedz ar savu mirdzošo segu, kā daba dus zem sniega kupenām un mēs iemācāmies novērtēt katru saules staru, kas pavīd šajos tumšajos mēnešos. Ledus karaliene Ziema ir karaliska un eleganta, reizēm skarba un auksta, bet vienmēr izsmalcināta.

Turpini būt stilīga arī ziemas mēnešos.

Tomēr uzturēt elegantu un sievišķīgu tēlu ziemas mēnešos var būt īsts izaicinājums. Vajag saģērbties silti, lai justos komfortabli un pārliecinoši, bet aprokot sevi zem apģērbu kārtām, sajūtas var būt pilnīgi pretējas. Par laimi, šai problēmai ir vienkāršs risinājums - pievieno savus mīļākos KUMA spārnus jebkuram ziemas apģērbam un tu būsi sievišķīga un smalka vienā acumirklī!

Tagad tu varētu sākt domāt - kā vieglo tauriņu sakombinēt ar siltajām ziemas dēbēm, kad parasti to valkā ar kleitu un blūzi? Laiks izkāpt no komforta zonas un izpētīt jaunus veidus, kā valkāt savu tauiriņu ziemā!

Ak, siltās, mīļās šalles!

Ietin sevi lielā, siltā šallē un pievieno vienu vai vairākus tauriņus, lai izceltu savu stila izjūtu. Vēl jo vairāk, ja esi pasteļtoņu un neitrālo krāsu fane, gluži kā mūsu jaukā, pasakainā fotogrāfe Kerti, tad tauriņi sniedz iespēju pievienot tavam tēlam nedaudz vairāk krāsas.

Wearing butterfly hair brooches on scarves for a stylish alternative.

Siltām ausīm un priecētām acīm!

Pievieno raksturiņu savai ziemas cepurei! Ziemas mēnešos cepure ir absolūts must-have, bet mēs esam pamanījušas, ka atrast unikālu cepuri var būt liels izaicinājums, tāpēc ka, beigu beigās, tā ir tikai cepure, nevis kurpes!

Tomēr neitrāla cepure, kas visam piestāvēs, ir ļoti prātīgs pirkums, jo tu vari vēlāk tai pievienot savu unikālo pieskārienu. Piespraud tai spārnu pāri, un mēs garantējam, ka būsi vienīgā ar tādu cepuri!

Now, you might be thinking - what is the point of wearing your butterfly brooch on your hat, when most of the time it’s either raining or snowing and that can quickly ruin your butterfly (at least in our hometown, Tallinn). Need not worry, because all of our butterflies are covered with a water-resistant topcoat, that preserves the beauty of the butterfly and keeps it looking new and fresh for a long time.

Butterfly brooches pinned to a winter wollen hat.

 Uzfrišini savu mēteli!

Mana mamma man iemācīja, ka labs mētelis ir investīcija, kas mani sasildīs vairāk nekā vienu sezonu.

Tā kā augstas kvalitātes un ilgi valkājams mētelis var būt diezgan padārgs, mēs iesakām izvēlēties kaut ko klasisku, kas piestāv tavai ķermeņa formai un ir vairāk neitrālajā krāsu paletes daļā. Tādā veidā tev nebūs jāuztraucās, vai tendences mainās ātrāk nekā ziemas vēji pārtop pavasara vēsmiņās.

Tu vienmēr varēsi pievienot aksesuāru - cepuri, šalli, cimdus utt., lai būtu stilīga un justos, kā atkal valkājot ko jaunu. Šeit atkal nāk palīgā mūsu tauriņi - izvēlies to, kas vislabāk tevi ataino kā sievieti, un ļauj tam nest tevi cauri ziemas mēnešiem.

Ūdensnoturīgā virskārta, kuru mēs uzklājam visiem mūsu tauriņiem, atkal ir noderīga un parūpēsies par to, lai vari izbaudīt savu KUMA tauriņu ilgāk nekā vienu sezonu.

Kuma Butterfly Brooches worn on a coat.

Dūraiņi, kas sasildīs sirdi!

Sievietēm turēt rokas siltumā ir vairāk kā obligāta prasība, nekā opcija, tā kā rokas ir viena no pirmajām ķermeņa vietām, kas var pastāstīt mūsu vecuma noslēpumu. Tāpēc silts un skaists dūraiņu pāris ir obligāts ziemas garderobē. Kopā ar KUMA tauriņu, cimdi noteikti izcelsies pūlī un radīs iespaidu par tavu stilu.

Wearing butterfly brooches on a pair of your favourite winter mittens.

Džemperu laiks!

Džemperi ir ziemas nepieciešamība. Tie sasilda un daži arī liek justies tā, it kā visu dienu tevi kāds mīļi apskautu.

Kašmira džemperi tāpēc ir mūsu favorīts! Tomēr pārasti mēs džemperus uztveram vairāk kā ikdienišķu un ērtu apģērbu, bet viss atkal ir detaļās un aksesuāros. Pieliec klāt KUMA tauriņu, un piemīlīgs, bet ikdienišķs džemperis, vienā mirklī kļūt ļoti īpašs.

Pinning a butterfly brooch to your sweater.

Rokassomiņa pilna ar laimi!

Rokassomiņas, plecu somas, teātra somiņas - mums tās visas ir, un dažām no mums iespējams arī pārāk daudz (vainīga!), bet tā ir taisnība, ka somiņa ir kas tāds, bez kā sieviete nevar iziet ārā, lai iekarotu pasauli. Jo kā gan vēl, lai mēs paņemam līdzi savus slepenos ieročus?

Tāpat kā ar gandrīz visu dzīvē - pievienojot vienkāršu, bet pārdomātu aksesuāru, var mainīties viss tēls. Izvēlies tauriņus, kas dosies ar tevi visur kopā, un tev nebūs sajūta, ka tev ar pasauli ir jāsatiekas vienai.

Pinning a butterfly brooch to your purse or handbag.

Lai arī parasti tauriņus redzam sākot no vēla pavasara līdz agram rudenim, tev nav jātur KUMA tauriņi ieslēgti mājās ziemas mēnešos. Tas var būt apburošs kontrasts - redzēt ko tik dzīvīgu un košu lidināmies ziemas vidū. Tas ir kā solījums, neskatoties uz to, cik auksta un skarba ir ziema, tā nebūs vienmēr un tās maģija var pazust vienā acumirklī.

Tāpēc labākais, ko tu vari darīt, ir izbaudīt katru mirkli un izkāpt no savas komforta zonas - ar savu stilu un dzīvi kopumā - tikai labas lietas var atnākt, kad reizi pa reizei sajauc gaisu. Mēs ceram, ka tu guvi kādu iedvesmu tam, kā pievilkt KUMA tauriņu spārnus ziemas aukstajos mēnešos, un novēlam tev maģisku ziemu!

Līdz nākamajai reizei - lai tev silti, burvīgā!