Sievietes, kāds ir Jūsu maģiskais spēks?

Photo Laura Strandberg

Sieviete var būt lieliska mūza un pilna ar dzīves gudrībām, ja vien viņai ir dota iespēja izplest savus spārnus un lidot! Mums ir dota dāvana saskatīt maģiju pavisam ikdienišķās dzīves situācijās. Piemēram, kad es redzu, kā saules stari krīt cauri ūdens glāzes un atspoguļo varavīksni uz grīdas, un mans mazais sāk ar to spēlēties. Es iztēlojos, ka tieši šādi izskatās skaistākie sapņi. Es ticu, ka neesmu vienīgā, kas šādu maģiju redz un piedzīvo savā ikvienas dzīvē, mēs sievietes esam šīs dzīves veidotājas, mūzas un burves. Lai atzīmēt Sieviešu dienu es atbrīvoju laiku, lai satiktos ar trīs iedvesmojošām un sievišķīgām sievietēm, lai izaicinātu viņas piedzīvotu dzīvi ar citādām maņām. Marta mēnesī KUMA blogā mēs atklāsim šīs trīs intervijas, taču, lai būtu godīgi, vispirms es dalīšos savā intervijā. Ceru, ka Jums patiks!

What kind of magic do you do in your life at the moment?

Es ticu, ka mēs sievietes esam īsti burvju mākslinieki. Mēs zinām, kā maģiskos paņēmienos padarīt māju omulīgu, kā maģiski iztīrīt istabas, lai piedotu svaigumu mūsu mājoklim. Mājas uzkopšana ir lielisks veids kā iekustināt pozitīvo enerģiju, kas jau atdotas tava mājā: vienkārši sakārtojot, nomazgājot traukus un izvēdinot istabas. Tu vēlāk redzēsi, cik labi jutīsies, kad šie procesi būs paveikti. Tā vien priekš manis ir burvība! Dažkārt pieceļoties no rītiem es izlemju izmantot savu “mammas maģisko spēku”, lai izplānotu ļoti īpašu dienu priekš saviem mazajiem. Es izbrīvēju laiku, lai pilnībā ļautos un ienirtu manu bērnu pasaulē, piedzīvojot to caur sevi un savām maņām. Un tad ir dienas, kad es izmantoju savas “sievietes spējas” un kļūstu par dievieti savam partnerim un pārsteidzu viņu ar kaut ko patiesi maģisku. Tas ir vienkāršs un jautrs veids kā papildināt savu ikdienas dzīvi, katru dienu uzdodot sev jautājumu: “Kādu maģiju es šodien varētu pielietot, lai padarītu šo dienu īpašāku?

Es jūtu, ka es izstaroju maģiju strādājot ar KUMA. Mūsu zīmols ir pazīstams ar taureņiem un metamorfoze no kāpura pārtopot par tauriņu ir patiesi maģiska, vai Jūs tam piekrītat?

How does love taste?

Pirmā lieta, kas man ienāk prātā ir šokolāde, tāpēc, ka tā kūst mutē, sniedz tev enerģiju un dāvā laimi, kādai vajadzētu būt patiesai mīlestībai. Man īpaši patīk tumšā šokolāde, kas ir mazliet rūgta, bet tanī pat laikā sniedz apmierinātības sajūtu. Mīlestība noteikti priekš manis ir kaut kas salds un es alkstu pēc tās vēl un vēl. Tā uz kādu laiku var veidot disbalansu manam cukura līmenim asinīs, bet pat tad, kad esmu apmierinājusi savas garšas kārpiņas, tomēr pēc kāda brīža šokolādi kārojas vēl un vēl. Tā ir mīlestības garša.

What would you say to a 10-years younger you?

Es sev teiktu: “Lai gan tu esi liela sapņotāja un dažkārt pati jūti, ka sapņi paliks sapņu pasaulē- nepārstāj sapņot, tāpēc, ka sapņi piepildās un tie piepildīsies! Tu atradīsi savu mūža mīlestību ar kuru kopā apceļosi pasauli un tu kļūsi par mammu diviem brīnišķīgiem un skaistiem puikām, un tici vai nē- tu būsi māksliniece kādu dienu”. Ir tik labi rakstīt šīs lietas 27 gadus jaunākai Mari, es vēlētos kaut es varētu sasist ar viņu kopā plauktas un teikt: “Mēs to izdarījām, draudziņ”!

How does a smile smell?

Pagājušo reizi es liku savai ģimenei smaidīt ar svaigi ceptu kanēļa maizīti. Nav starpība vai tā tika veidota no piparkūku cepumiem vai citiem saldumiem, kanēlis ir garšviela, kas liek mums smaidīt un priecāties kā bērniem.

What has made you laugh lately?

Tas noteikti ir mans divus gadus jaunais bērniņš, kurš mācās un rada pats savus vārdus. Viņa mainīgā vārdnīca ir kā mūsu ģimenes spogulis un līdz šim tas ir veidojies ļoti jauks un sirsnīgs. Vēl viens brīdis, kas liek man smaidīt un smieties (dažkārt pat raudāt no priekiem) ir tad, kad es vakaros sēžu dīvānā ar Jesperu un visa mana ģimene steidzas un pielīp pie mums kā bites uz medu. Bērni rāpjas pa mūsu rokām un mīļojas, drīz vien šim bariņam pievienojas mūsu ģimenes suns Guru, kas maigi noliek savu galvu man uz augšstilba un vēlas būt daļa no šī kamoliņa.

Es smejos no mīlestības ikreiz, kad domāju par laiku, kad viesojāmies mūsu vasaras mājā Hiiumaa un mans partneris Jespers man atnesa sniegpulkstenītes. Es tik skaidri atceros, kā mans divus metrus garais vīrietis pļavā plūca smalkos ziediņus, domādams par mani. Tas vien liek man justies mīlētai un sniedz patiesu smaidu. Es ceru, ka šis bloga ieraksts iedvesmoja Tev sajust pasauli ar citām maņām.