10 veidi, kā valkāt KUMA tauriņus

Pateicoties piespraužamās adatas universālajam pielietojumam, KUMA tauriņu nēsāšanas iespējas ir teju bezgalīgas. Tomēr, mēs no pašu pieredzes zinām, ka citas dienas nav tik idejām bagātas, un izdomāt jaunu, atjautīgu pielietojumu tauriņa spārniem ir neiespējamā misija. Tāpēc neuztraucies, šodien mēs tev parādīsim 10 dažādas idejas, kā izmantot tavu KUMA tauriņu!

1. Valkā tauriņa piespraudi kā… tauriņu!

Sāksim no paša sākuma, kas slēpjas arī pašā nosaukumā. Vai zināji, ka KUMA radītājas Mari Ojasaar sākotnējā ideja par KUMA tauriņu  radās brančā kopā ar draudzenēm? Stāsts ir šāds: viena no viņas draudzenēm bija uzvilkusi klasisku, baltu kreklu un vīriešu tauriņu. Lai arī Mari patika viņas tērps, viņai bija sajūta, ka ierastais tauriņš viņai tomēr ir par vīrišķīgu. Pēc branča viņa nevarēja beigt par to domāt un sāka iztēloties, kā sievietes skaisti varētu izdaiļot savas apkaklītes. Tā nu viņai radās KUMA tauriņa ideja. Tāpēc, protams, ka pirmais piespraudes valkāšanas veids ir pie apkaklītes.

Butterfly Brooch worn as a bow-tie on a white shirt..

2. Valkā tauriņa piespraudi matos

Tas var būt festivāls vai kārtējā diena ofisā - KUMA tauriņu piespraudes ir kā radītas, lai pievienotu matiem īpašu odziņu un izceltu tavu stilu! Izmantot to kontrastam un liec piespraudei izcelties uz pārējā apģērba fona, lai kopējais tēls būtu īpaši izteiksmīgs.

Butterfly Brooch worn as a hair brooch.

3. Valkā piespraudi kopā ar KUMA rokassprādzēm

Mēs radījām mūsu vegāniskās ādas rokassprādzes valkāšanai kopā ar tauriņa piespraudi vai vienu pašu. Neuztraucies par laiku - tas tāpat aizlido! Valkā tauriņa piespraudi pulksteņa vietā un ļauj sev pavadīt laiku darot tās lietas, kas liek sirdij dziedāt.

Butterfly brooch worn with a vegan leather wristband

4. Izmanto tauriņa piespraudes, lai dekorētu māju

Mūsu tauriņi mīl uzmanību, pat kamēr tie dus skaistuma miegā! Ļauj tiem mirdzēt arī kamēr tos nevalkā un izmanto kā mājas dekorus. Tos var uzlikt uz svečturiem, augu lapām un daudzkur citur! 

Butterfly Brooches used as home decorations.

5. Valkā tauriņu piespraudes uz mēteļa

Pateicoties ūdensizturīgajam pārklājumam, mūsu tauriņus var valkāt arī uz mēteļa un neuztraukties, ka lietus sabojās to skaistumu. Tos var piespraust dažādās apģērba vietās, bet tie ir perfekti piemēroti, lai sēdētu uz atlokiem un pievērstu visu skatienus.

brooch-on-a-coat-kuma-design

6. Valkā tauriņa piespraudi kā chocker kaklarotu

Šis variants patiks ekspresīvākām personībām - kāpēc gan nevalkāt mūsu rokassprādzes un tauriņa duetu kā chocker kakalarotu? Liec savam kaklam izcelties, un tavs stils noteikti uzsāks jaunas sarunas.

Butterfly brooch worn as a neck choker.

 

7. Pievieno tauriņa piespraudi saviem apaviem

Vai zināji, ka daudzi cilvēki iepazīstoties pirmos apskata otra cilvēka apavus? Pārliecinies, ka tavs pirmais iespaids liks cilvēkiem tevi atcerēties, tāpēc priecīgās tauriņa piespraudes noteikti nāks palīgā.

Butterfly Brooches pinned to a pair of shoes.

Butterfly brooches pinned to a pair of sneakers.

8. Piespraud tauriņus savai cepurei

Pievieno savai cepurei nelielu dzīvīgumu un pat Anglijas karaliene tevi apskaudīs! Pateicoties ūdensizturīgajam pārklājumam, tev nav jāuztraucas, ka pāris lietus pilieni to varētu sabojāt.

Butterfly Brooches Pinned to a Bobble Hat.

kuma-butterfly-brooch-on-a-hat

9. Papildini ar tauriņa piespraudi savu kleitu vai svārkus

There is nothing more feminine than a simple dress or skirt. Add a butterfly or two and you are ready for the party season! Be even more stylish by matching your butterfly brooch to the season. Use the Wanderluster tauriņa piespraude to make your summer outfit shine bright like the sun itself!

Butterfly brooch worn on a skirt.

Butterfly Brooches pinned to a summer dress.

10. Pieber šķipsniņu krāsu savai somai

Soma ir aksesuārs, kuru tu nesā sev līdzi katru dienu. Tāpēc ir tikai normāli, ja reizēm tavs ilgstošais favorīts sāk nedaudz apnikt. Nav nepieciešams meklēt jaunu - domā zaļi un pievieno īstos aksesuārus, lai somai dotu jaunu dzīvības dvašu!

Butterfly Brooch pinned to a hand bag.

 

Atceries, ka šis ir tikai saraksta sākums! Vēl ir gūzma ar dažādiem veidiem, kā iespējams valkāt KUMA tauriņus. Palaid savu iztēli savvaļā, un tā lidos brīvi kā tauriņš!

PS! Ikdienas iedvesmas devu meklē mūsu Instagram kontā @kumadesign.

PPS! Ja tev ir īpaši atjautīga ideja, kā tos valkāt, neaizmirsti mūs atzīmēt Instagram bildē, lai varam no tevis smelties iedvesmu!

Līdz nākamajai reizei,

KUMA komanda