Atpakaļ uz skolu: dzīves un stila padomi
Skola tik tikko ir sākusies, tāpēc atkal jāpārdomā sava jaunā dzīves kārtība un ritms, un protams, apģērba idejas! Šodien mums ir neliels saraksts ar dzīves un stila padomiem, kas palīdzēs tev izcelties, kā arī ietaupīt laiku un naudu, kad meklēsi jaunas lietas skolai.

1 padoms - izvēlies prātīgi!

Tā vietā, lai pirktu jaunus svārkus, blūzes, bikses un kleitas dažādos modeļos un krāsās, koncentrējies uz dažām kvalitatīvām pamatlietām, kas tev ilgi kalpos un būs viegli kombinējamas ar citiem apģērbiem un aksesuāriem. Neuztraucies par to, ka valkāsi vienu un to pašu, jo aksesuāri var tavam tērpam piešķirt pavisam citu garšu un jaudu. Atceries, ka detaļās ir spēks!

Ja tu jau esi piespraudusi KUMA tauriņu piespraudi visur, kur vien vari iedomāties, tad šeit ir vēl dažas idejas, kuras varētu tevi pārsteigt:

1. Mūsu rokassprādzes var viegli pārvērst par chocker kaklarotām. Izcelies vēl vairāk un pievieno tauriņu, lai tavs stils liktu citiem atskatīties.

KUMA-aksessuaarid-choker-liblikas  

2. Patīk matu lentas? Tāpat arī mūsu tauriņiem!

KUMA-disain-liblikas-pross-peapael

3. Vai tava soma jau ir sakrāmēta?

KUMA-accessories-backpack-Swarovski

4. Bizes un vienkāršas frizūras ir skolas ikdienas must-have!

KUMA-juukseehe-juukselõks

5. Siltums ir tik pat svarīgs kā stils!

KUMA-design-accessories-design-your-scarf

6. The headphones are on, the world is off?

headphones-music-style

2 padoms - pienācis laiks sapņot!


Skolas dienas var būt garas un nogurdinošas. Lai arī ir svarīgi ierasties uz stundu laicīgi, svarīgi arī katru dienu redzēt kādu atgādinājumu, ka tu tuvojies saviem sapņiem. Skolas zvans vienmēr tev atgādinās, ka laiks doties uz stundu, tāpēc tā vietā, lai valkātu katru dienu rokaspulksteni, valkā tauriņu pulksteni!  Katru reizi, kad gribēsi redzēt, cik ir pulkstens, tauriņš tev atgādinās piebremzēt un ieraudzīt to, ka tavi sapņi ir jau tepat aiz stūra, tev tikai jālido un tie jānoķer! Foršākais, valkājot mūsu vegāniskās ādas rokassprādzes , ir tas, ka tās var pieskaņot savai gaumei - pievieno nelielu odziņu ar kas vislabāk raksturo tevi, vai arī valkā to vienu pašu askētiskākam izskatam. Turklāt katra no tām ir divās krāsās - that best describes you or wear it without the butterfly brooch for a more simple look. What’s more - our wristbands come in two different colour combinations: melna/pelēka un maigi rozā/bēša, tāpēc arī ikdienā varēsi izvēlēties tieši to pusi, kas labāk piestāvēs.
KUMA-käepael-liblikas-käevõru

3 padoms - jūties labi!

Skolas dienas var būt garas, tāpēc svarīgākais, lai tiktu tām cauri, ir justies ērti un komfortabli. Tāpēc mēs iesakām sevi ieskaut materiālos, kas ir dabīgi un neradīs statisko elektrību, kura liek justies nogurušai visu dienu. Mūsu pirmais t- krekls ir  Mūsu organiskās kokvilnas T-krekls ir lielisks piemērs tam, kā stils var iet roku rokā ar komfortu. Vēlies uzzināt, kāda ir sajūta, kad tevi visu dienu kāds samīļo? Uzvelc mūsu Inspired by nature” t-kreklu un izbaudi to uz savas ādas.
KUMA-tsärk-suvi

4 padoms - īstā vide mācībām

Lai mācību gads būtu veiksmīgs, ļoti svarīga ir vide, kurā mācīsies. Tāpēc iztīri savu telpu un piepildi to ar lietām, kas tevi iedvesmo un atgādina tavus lielos dzīves mērķus. Tas var būt jebkas - iedvesmas citāts, bilde ar personību, kurai vēlies līdzināties u.tml. Ja esi sapņotāja sirdī un mīli tauriņus, tad izdekorē savu māju ar mūsu pozitīvajiem plakātiem vai izmanto tauriņa piespraudes kā interjera dekorus, kamēr tās nevalkā.
KUMA-posters-lifestyle-wall-print

5 padoms - tava attieksme piesaistīs tavus cilvēkus!

Izdzīvot skolas gadu ir daudz grūtāk, ja tev blakus nav īstie cilvēki. Bet vai esi kādreiz domājusi, kāpēc citi cilvēki momentā piesaista tavu uzmanību un kāpēc vēlies ar viņiem draudzēties? Tas viss enerģijā, kuru tu izplati! Piesaisti īstos cilvēkus savā dzīvē, valkājot mūsu enerģijas kaklarotas. Tās ir arī spēcīgi mazie palīgi, kad pienāk stresainās eksāmenu sesijas.
KUMA-energiakee
Tas arī viss! Šie ir 5 galvenie padomi, kurus vēlējāmies tev dot, lai tavs jaunais skolas gads būtu veiksmīgs! Bet kas ir vēl svarīgāk - neaizmirsti priecāties! Protams, dzīve pati par sevi nebūs vienmēr jautra, citreiz jāpieliek arī kādas pūles, lai tā tāda būtu, tomēr atceries, ka tu veido savu dzīvi, tāpēc tas ir tavos uzdevumos iekaisīt tajā arī kādu šķipsniņu maģijas!
Carpe Diem!