Emadepäevaks telli hiljemalt neljapäeval kell 15.00

Laiks ienest jaunas sajūtas savā ligzdiņā!
Tā kā aukstie rudens vēji ir ieradušies un stindzinošais ziemas aukstums arī drīz būs klāt, ir laiks padomāt par savu silto un drošo ligzdiņu, kurā vari uzlādēt savas baterijas un justies mierā. Kad ierodas tumšie mēneši, mēs pavadām daudz vairāk laika iekštelpās, tāpēc ir svarīgi, lai tava māja ir, cik vien iespējams, ērta. Šodien mēs padalīsimies ar dažiem ieteikumiem, kā to panākt ar nelieliem darbiņiem, kas neaizņems daudz laika, bet radīs lielu atšķirību tajā, kā izskatās tava māja un kāda tajā ir noskaņa.

 Veco ārā, jauno iekšā

Sāc ar atbrīvošanos no vecām enerģijām, lai radītu vietu jaunām un pozitīvām sajūtām. Kārtīgi iztīri māju un ziedo vai atbrīvojies no visām lietām, kuras īsti vairs neizmanto. Jo mazāk lietu tev būs, jo vairāk gaisa un vietas būs tev pašai tavā mājā, jo enerģija nevar plūst, kad tava ligzdiņa ir pilna ar mantām. Labāk piepildi to ar labiem cilvēkiem un pozitīvām emocijām. Kad būsi atbrīvojusies no vecajām enerģijām, ir laiks ienest jaunās. Viens no vienkāršākajiem veidiem ir dekorēt māju ar augiem un taviem mīļākajiem ziediem. Ja tev jau ir kāda no mūsu enerģijas kaklarotām, tad pakarini to redzamā vietā, lai tā var paspilgtināt labās enerģijas tavā mājā.

Pozitīvi atgādinājumi

Būt laimīgai un motivētai nav kas tāds, kas notiks vienā mirklī, bet tam palīdz pozitīvi atgādinājumi tev apkārt, kas liks atcerēties, ka tev jau ir tik daudz kā, par ko būt pateicīgai. Tā kā vairums no mums lielāko daļu sava laika pavada darbā vai mājās, izmanto iedvesmojošus atgādinājumus, kā daļu no interjera dekoriem. Tā var būt bilde ar tavu sapņu ceļojuma galamērķi, citāts, kas tevi iedvesmo, vai kaut kas, kas atgādina, ka mums visiem ir spārni, bet tas ir atkarīgs tikai no mums, vai mēs tos izpletīsim un sāksim lidot. Mūsu dzīvesstila plakāti tam ir perfekti! Tie ir viekārši un minimālistiski, bet piešķir nelielu krāsas akcentu tavām sienām.

Izgaismo savu māju

Another way of bringing warmth and comfort to your home, is by burning candles! Be smart and make your home environment healthier by using candles that are made of soy wax. They are environmentally friendly because soy wax candles don’t emit any toxins while burning and they don’t consist of any artificial ingredients. Also, due to the fact that soybeans can be reproduced each year - they are a renewable source of energy. Moreover, soy wax candles are biodegradable and burn slower than paraffin candles, which means they use less oxygen for the burning process. To create the right ambience and smell in your home, choose aroma candles, that are enriched with high quality pure essential oils since these candles also support your general well-being. SPOILER ALERT! We have some hot new products coming out soon...can you guess what they are?

Savādākas dekorācijas

Mājas dekorēšana ir atslēga tajā, lai tā izskatītos unikāla un izceltos starp IKEA paaudzes mājām. Meklē neatkārtoajamus dekorus, kas tev patīk un atspoguļo tevi, kā personību. Atkarībā no tava stila, tu vari atrast lieliskus dārgumus antikvariātos, krāmu tirdziņos vai smalkos butikos. Lai arī kā, dažkārt noder paskatīties apkārt uz lietām, kuras tev jau pieder un parādīt tās atjautīgā veidā savā mājā.
Piemēram, mēs esam saņēmuši daudz bilžu no mūsu mīļajiem klientiem, kuri izstāda savas tauriņa piespraude mājās, kamēr tās nevalkā. Pateicoties piespraužamajai adatai, tās ir viegli piespraust pie aizkariem, lampām, uzlikt uz augiem un ziediem utt. Esi radoša un domā ārpus rāmjiem!

Mājas apģērbs

Labas pašsajūtas noslēpums neslēpjas tikai tajā, kā izskatās tava māja, bet kā TU tajā jūties un liela daļa no tā ir tas, ko tu mājās valkā. Vai tu zināji, ka valkājot sintētiskus audumus, tu radi statisko elekstrību, kas rada spriedzi un var likt tev justies izpumpētai dienas beigās? Tāpēc ir svarīgi valkāt apģērbu, kas radīts no dabīgiem materiāliem. Arī paturi prātā, ka mājas drēbēm nav jābūt vecām lupatām, kuras tu vienkārši negribi izmest. Mūsu "Inspired by Nature" t-krekls ir lielisks piemērs tam, kā komforts ir apvienots ar stilu. Vieglais un gaisīgais dizains ne tikai tev liek izskatīties labi, bet arī justies tā, jo tas šūts no organiskās kokvilnas - materiāla, ka liek tev justies tā, it kā kāds tevi visu dienu apskautu.
 
Tas arī viss! Šie pieci vienkāršie padomi ļaujs tev vēl lieliskāk pavadīt laiku savā pilī. Atceries, ka mums katram ir vajadzīga vieta, kur uzlādēt savas baterijas un noslēpties rezi pa reizei, tāpēc pārliecinies, ka tava māja ir vieta, kura tev dod enerģiju, nevis to izsūc.
Kādi ir tavi padomi, lai ienestu mājās svaigas sajūtas?