Emadepäevaks telli hiljemalt neljapäeval kell 15.00

Perfektā Ziemassvētku dāvana tavai draudzenei

Kuram nepatīk Ziemassvētki? Neskaitot vasaras sauli, Ziemassvētki ir mūsu mīļākais laiks gadā. Tā ir iespēja parādīt mūsu partneriem īpašas rūpes un mīlestību, pasniedzot pārdomātas Ziemassvētku dāvanas, un tā ir iespēja vairāk laika pavadīt kopā ar ģimeni šajos aukstajos ziemas mēnešos.

christmas-gifts-wrapping

Ziemassvētku gars ir tiešām maģisks, un katru gadu tas kļūst arvien īpašāks. Tomēr dāvanu sarūpēšana saviem mīļajiem var sagādāt pamatīgas grūtības. Prātā iestājas pilnīgs klusums, kad mēģini izdomāt, ko uzdāvināt draudzenei, mammai vai māsai, kaut arī lielāko gada daļu esi pavadījis ar viņām, dzirdot par lietām, kuras viņām patīk, vajag un gribās. Bez panikas! Ir neskaitāmas dāvanu idejas, ar kurām varēsi parādīt, cik daudz domu un mīlestības tajās iegulīts. Tu vari sākt ar šo:

Tauriņu piespraudes ir skaistas Ziemassvētku dāvanas

Mūsu tauriņu piespraudes ir lieliskas Ziemassvētku (un citu svētku) dāvanas. Tuklāt tik universālas - tās var piespraust pie apģērba, somām, matiem, apaviem, viss atkarīgs, kā to vēlas valkāt. Tāpēc katra piespraude ir unikāla tās saņēmējai, jo viņa izlems, ko ar to saskaņot un valkāt.

hair-brooch-kuma-design

Mums ir arī īpaša kolekcija ar dažādām Eiropas pilsētu tauriņa piespraude - iespējams, ka jums ir kādas kopīgas atmiņas kādā no šīm vietām. Vai vienkārši palutini savu mīļo ar tās pilsētas tauriņu, kuru viņa mīl vai vēlas apmeklēt.

party-queen-kuma

Skaistas kaklarotas Ziemassvētku dāvanai

Mums patīk skaistas kaklarotas. Vienalga vai pucējies, vai izskaties ikdienišķi un valkā t-kreklu ar adītu džemperi, mūsu piedāvājumā kaklarota atradīsies ikvienai.

energy-necklaces-kuma-design

Mēs domājam, ka kaklarotam Vienalga vai pucējies, vai izskaties ikdienišķi un valkā t-kreklu ar adītu džemperi, mūsu piedāvājumā kaklarota atradīsies ikvienai. Mēs domājam, ka kaklarotas ir lieliskas Ziemassvētku dāvanas - tās var izcelt dāvanas saņēmējas tērpu, atkarībā no garastāvokļa un stila. Pie mums ir pieejamas dažādas kaklarotas - sākot ar pusdārgakmeņu enerģijas kaklarotām, , kas radītas, lai samazinātu trauksmi, paceltu pašapziņu un liktu izskatīties apburoši, līdz pat mazām, piemīlīgām tauriņu kaklarotām , kas derēs arī mazākajām princesēm ka Bohemian Berliner.

Kaelakee-liblikas

Neliels Ziemassvētku mirdzums auskaros

Cilvēki saka, ka dimanti ir meitenes labākie draugi, un viņiem ir taisnība. Mēs tos mīlam! Ziemassvētki ir perfektais laiks, lai pievienotu nelielu mirdzumu savai Ziemassvētku dāvanai, un īstais laiks, lai uzdāvinātu pāri ar skaistiem auskari.

golddust-earrings-kuma-goldtime

Radīti no vegāniem piemērotiem materiāliem un, protams, Swarovski kristāliem, mums ir pulks dažādu auskaru, no kuriem izvēlēties. Sākot ar garenajiem sudraba White Space auskariem, līdz pat Simple Chic riņķiem, vai arī mūsu tradicionālajai tauriņu un kristālu kombinācijai. Mums ir auskari ikvienai auss ļipiņai!

Dzīvesstila dāvanas, ja viņai jau ir gana daudz rotaslietu Ziemassvētkiem

Ja rotaslietas nav viņas lieta vai viņai jau būs citas rotaslietas Ziemassvētkos, tad izvēlies sezonālas dzīvesstila dāvanas. Tas var būt apdrukāts t-krekls, ja viņai vairāk patīk ģērbties ērti un ikdienišķi, vai arī plakāts, ko pielikt pie jaunās mājas sienas. Šeit iespējas ir bezgalīgas!

KUMA-tsärk

Ja nevari izlemt par vienu dāvanu, izvēlies dāvanu komplektu

Ja tev ir sajūta, ka ar vienu dāvanu ir par maz, vai nevari izlemt, ko izvēlēties, tad nebīsties, jo mūsu Ziemassvētku dāvanu komplekti ir tieši tam radīti!

Vienalga vai vēlies piespraudi, kaklarotu, auskarus vai piespraužu kombināciju, KUMA svētku komplekti pieejami plašā klāstā, lai palīdzētu tev atrsināt šo problēmu.