Emadepäevaks telli hiljemalt neljapäeval kell 15.00

Kā pievienot krāsas savā rudens garderobē?
Sveiks, Rudeni! Kopā ar sezonu maiņu, atlidojusi ir arī jauna KUMA tauriņu saime. Pirms mūs pārņem tumšie ziemas mēneši, rudens parūpēsies un apskaus dabu ar savu zeltaino plīvuru un priecēs mūs vēl ar pēdējām zeltainajām dienā. Šajos šķietami tumšajos mēnešos ir ļoti svarīgi pievienot krāšņumu mūsu dzīvēs visos iespējamajos veidos, sākot ar garderobi. Mēs esam priecīgi dalīties ar jaunajiem un ekskluzīvajiem rudens iedvesmotiem “Evolve” kolekcijas tauriņiem, kas ir ieradušies lai atdzīvinātu prieku un krāsas tavā drēbju skapī.
Jaunā rudenīgā KUMA tauriņu saime lido līdz ar robežām starp reālo un sapņu zemi. Jaunā kolekcija ir dažādo pasauļu satikšanās vieta, kur trīs tauriņi ir iedvesmoti no mainīgajām sezonām mums apkārt- silto nokrāsu rudenīgajiem un zemes toņiem. Savukārt pārējie četri skaistuļi nāk no krāšņās sapņu zemes, kur iztēlei nav robežu un pat neiespējamākās fantāzijas tiek realizētas. Pie kuras pasaules piederi tu?

Kā pievienot papildus krāsas savā garderobē ar KUMA aksesuāriem?

  1.     Vispirms izlem vai vēlies saglabā skapī jau esošās krāsas vai pievienot tām papildus nokrāsas a. Ja izlēmi pievienot papildus krāsas, izvēlies trīs nokrāsas, kuras labprāt pievienosi savā garderobē b. Ja esi apmierināta ar krāsu paleti, kura tev šobrīd ir skapī, izvēlies trīs savas mīļākās nokrāsas tajā
  2.     Izpēti jauno kolekciju un atlasi visus aksesuārus, kuru dizainā ir vismaz viens no vēlamajiem toņiem
  3.     Izlasi katra produkta stāstu
  4.     Izvēlies to tauriņu, kura stāsts tevi uzrunā visvairāk  

Četras tauriņu brošas no fantāzijas pasaules

Timetraveler – Izlasi viņas stāstu

Trīs tauriņu brošas rudens toņos

Plumlicious-  Izlasi viņas stāstu
Cherry-Picker- Izlasi viņas stāstu

Deviņi fantastiski auskari

Wings of Joy- Izlasi viņu stāstu
Wings of Change-- Izlasi viņu stāstu
Wings of Luck-- Izlasi viņu stāstu
Wings of Power- Izlasi viņu stāstu
Wings of Gratitude-- Izlasi viņu stāstu
Wings of Passion-- Izlasi viņu stāstu
Wings fo Freedom-Izlasi viņu stāstu
Storytellers – Izlasi viņu stāstu
Timetravellers – Izlasi viņu stāstu
  
Mēs cera, ka mūsu jaunā kolekcija iedvesmoja Tevi izcelties pūlī, kā arī uzturēs tev labu garastāvokli tumšajos mēnešos. Priecāsimies dzirdēt, kuru no jaunajiem tauriņiem tu zvēlies, lai atsvaidzinātu savu garderobi!