Naiselikkust äratades

Tundub, et see kirjatükk, see mõte võiks eelkõige kõnetada naisi, kes on parajasti emarollis. Aga ehk paneb mõtisklema ka neid, kel kanda teisigi rolle, olgu selleks või ärinaise kübara kandmine. Vast kõnetab ka neid, kes igatsevad tunda end Naisena, jah just suure algustähega, sest Naised oleme me ju kõik, kes Eeva rüüs on sündinud.

Mina tunnen küll täpselt nii. Olen saanud elult suure kingituse - kogeda emarolli juba peaaegu 10 aastat. Pean ausalt tunnistama, see on olnud parim aeg mu elus ja plaanin seda magusat vahtu edasi nautida nii kaua, kuni maimukesed mind vajavad. Ja ometi igatsen endas uinuvat naist äratada. Eelkõige selleks, et ma ei kaotaks ennast nii ära, et kui ükskord tuleb päev, mil lapsed mind enam ei vaja, siis korraga ei teagi enam, kes ma olen. Abikaasast rääkimata.

Seega otsustasin, et sellel aastal, teen ma iga kuu midagi, mis mind naisena toidab ning äratab minus uinuva kaunitari. Kohe aasta alguses kohtusin väga andeka fotograafi Stina Kasega, et teha üks mõnus, voolav ja naiselik fotoshoot. Sellele eelnes muidugi kaks tundi jumestust ja juuste sättimist, mis on samuti väga mõnusalt naiselik tegevus. Meigikunstnik Mammu oli nagu hetkega mu parim sõbranna - jutt voolas ja emotsioon oli laes. Rääkimata fotograaf Stinast, kes on nii armas ja tõstev naine. Selle pildistamise ajal me muudkui itsitasime ja korraga tundsin, kuidas ma kohtusin naisega, kes oli emarolli uinunud, kuid tuli mind nüüd taas tervitama.

Naiseliku KUMA Pärli kollektsiooni leiad SIIN.

Selleks, et see mõnus, naiselik tunne mind ka kauem kannaks, sain Stinalt mälestuseks imelised pildid. Teate, neid on vaja, sest olgem ausad, enamik ajast olen ma sibulakrunn peas, tita puusal ja pannilabidas käes. Selline peegelpilt on mul juba iga jumala päev silme ees. Ning selleks, et endas uinuv sisemine Naine äratada, tulebki teha midagi tõeliselt naiselikku.

Enda sisemisest naisest inspireerituna, soovin ka teiega oma teekonda jagada ning teen iga kuu midagi, et äratada endas Naine.

Ehted: KUMA

Fotod: Stina Kase

MUA: Mammu