Emadepäevaks telli hiljemalt neljapäeval kell 15.00

Jõulukingiideed naistele

Õhus on juba tugevalt tunda jõulukuuse värsket hõngu ja piparkoogi vürtsikat lõhna, mis tähendab, et kui Sa seda veel teinud ei ole, siis on viimane aeg kingitustele mõtlema hakata. Eelmises postituses jagasime teiega vahvaid ja õpetlikke kingiideid lastele, kuid täna on fookuses need, kes on tihtipeale ise just jõulutunde loojad ja kingikoti täitjad - naised.

Ajatud hõbeehted

Lihtne, elegantne ja šikk nagu tänapäeva naine, KUMA Design “Fields of Silver” kollektsioon koosneb ajatutest pilgupüüdjatest, mis säravad ka 5, 10 ja 20 aasta pärast. Kollektsiooni fookuses on hõbe - metall nii mitmekülgne, puhas ja tagasihoidlik, et sobib absoluutselt kõigega. Neile, kelle jaoks hõbe on liiga tagasihoidlik, oleme eraldi loonud ka kullaga kaetud hõbeehete kollektsiooni. 

Kahepoolse disainiga  "Õnn", "Armastan" "Oled armas mulle" kaelakee on ideaalne sõnumiga kingitus, mis jätab valiku kandjale, millist poolt ta maailma näidata soovib - kas lilleõit või sõnumit!

Tutvu kollektsiooniga "Fields of Silver" SIIN

Hõbeehted KUMA Design

Naiselikud kinkekomplektid

Kui tahad omale kallil naisel silmad tõeliselt särama panna, siis ei ole paremat ideed, kui komplekt KUMA toodetest, mis ütleb rohkem kui 1000 sõna! 

Me kõik teame seda tunnet, kui kingituse avamise hetkel näed kingisaaja silmades siirast rõõmu ja üllatust. See silmapilk tõestab, et oled teinud tõeliselt head tööd kingituse valikul! KUMA kinkekomplektid on loodud just selleks, et tuua sära meie armsamate silmadesse! Lisaks meie ehtekomplektitele on nüüd saadaval ka uued kinkekomplektid, mis pakuvad silmailu ja võrgutavad maitsemeeled!

Maiasmokkadele oleme loonud kaks vastupandamatut käsitööšokolaadi - IMELINE tume šokolaad martsipani ja kirssidega ning VÕRRATU karamelli šokolaad soolatud ja röstitud maapähklitega. 

Ning teearmastajad saavad sel talvel oma keha ja hinge soojas hoida KUMA orgaaniliste teedega - värske ja puhta maitsega piparmünditee “Soe kallistus” ning roosiõielehtede ja punaste rukkililleõitega maitsestatud Ivan tšai ehk põdrakanepi tee “Hingesoojus”. 

Tutvu uute kinkekomplektidega SIIN.

Orgaanilisest puuvillast pusad & T-särgid

Iga naine tahab end omas nahas tunda mugavalt ja stiilselt, just selleks oleme disaininud KUMA orgaanilisest puuvillast valmistatud pusad ja T-särgid. Loodud kõigile, kes kulgevad kooskõlas loodusega ning toodetud keskkonnasõbralikult, KUMA rõivad ei näe mitte ainult kaunid välja, vaid tekitavad ka hea enesetunde ning panevad tundma justkui keegi kallistaks Sind. Lisaks juba armastatud disainidele ja lõigetele on nüüd saadaval ka spetsiaalselt õrnemale soole disainitud naiselikumad lõiked.

Tutvu uute rõivadisainidega SIIN.

Pusa KUMA Design

Stiilsed helkurid

Näita, et Sa hoolid ja kingi oma lähedasele turvaline kodutee ja stiilne ehe  KUMA helkivad aksessuaarid  mis löövad särama just siis kui päike horisondi taha vajub. Nelja erineva disainiga helkuri seast leiab armsa väikese kingituse igas vanuses naisele!

PS! Kõikidel KUMA helkuritel on mugav kinnitus tänu millele on ehet lihtne kinnitada nii mantlile, jopele, käe- kui seljakotile.

Helkurid KUMA Design

Soovime teile edukat kingijahti ja rahulikku jõuluaega!