Jõulukingitused lastele

Aasta kõige imelisem aeg on taas käes, ning selleks, et Sa viimasel minutil jõulukuuse alla kiirustades kinke ei peaks valima, oleme kokku pannud KUMA Kingiabi, kust leiad midagi kõigile - suurtele & väikestele. Kahes osas ilmuva blogipostituse esimeses osas on tähelepanu all ikka need, kellel on jõuludest kõige rohkem rõõmu - lapsed!

Õpetlikud lastetoa prindid

Kunstnik Mari Ojasaare pintslist valminud lustakate illustratsioonidega lastetoa prindid toovad naeratuse näole nii suurtele kui väikestele. Inspireeritud meie ühisest kodust, planeedist Maa, ning toodetud keskkonnasõbralikult. KUMA postrid toovad positiivsed loodusenergiad koduseinte vahele ja julgustavad loodusesse minema! Ühtlasi on igal prindil hariv sisu, mis õpetab uudishimulikele maailma avastajatele looduse ja maailma kohta. Plakat tuleb koos spetsiaalse puidust riputiga, millega saab selle lihtsalt kohe seinale sättida.

      

Lustakas Memorimäng “Tähekaardid”

O on ümmargune, K on kandiline – ei jää pähe?!

Kui laulusalmidest jääb väheks, siis tulevad appi lustakad KUMA memokaardid, millega saad lisaks tähestikule selgeks ka karvased ja sulelised. Mari Ojasaare illustratsioonidega KUMA Tähestiku kaardid on toodetud keskkonnasõbralikult ning pakuvad mitmeid erinevaid õppimise võimalusi nii üksi kui mitmekesi!

Mari Ojasaare lasteraamatud

KUMA Disaini looja ja loovjuht Mari Ojasaare lasteraamatud on kirjutatud ja illustreeritud suurte unistustega väikestele inimestele!

"Lepatriinu lugu" is fun and educational story takes the reader through a colourful journey of one ladybug’s day! Easy read for any little world explorer that teaches children how to tell their own fairy tales!  

"Loodus laste moodi" I ja II Tutvustab huvitavaid loomi meie ümber. Raamatu idee tuli Mari pojalt Aaron Troylt. Nad kutsusid kõiki inimesi olenemata vanusest joonistama raamatule pilte, et näidata, kui erinev ja huvitav kunst võib olla. Ainus piirang on teie kujutlusvõime! 

PS! Tellides raamatu KUMA veebipoest, tulevad kõik raamatud autori signeeringuga. SIIN.

Mari Ojasaar "Loodus laste moodi"

Lõbusad ehted lastele

Tütarlapselikult õrnad liblikakeed ja drops kõrvarõngad on disainitud, et muuta iga riietus mängulisemaks ja tuua killuke vallatust laste igapäeva garderoobi. 

Teadagi tahab iga väike printsess oma ema moodi kaunilt särada, ning just sel eesmärgil oleme loonud tagasihoidliku drops kõrvarõngaste kollektsiooni, mis sobivad nii väikestele kui suurtele ning on valmistatud 925 hõbedast, tänu millele ei tekita need allergiaid.

Me loodame, et said siit blogi postitusest kingiideid, millega jõuluvana kingikotti täita! Kui Sul on endal mõni hea ja õpetlik kingiidee lastele, siis jaga seda meiega kommentaarides!

Imelist jõuluaega soovides,  

Mari ja KUMA Design tiim