Naiselikkust äratades vol 4: Naised koos

Seekord tunnen, et naisena laadisin end tõeliselt tänu teistele naistele minu ümber. Kallid sõbrannad kinkisid mulle juubeliks reisi Maltale. Uuh, kuidas ma olin unistanud sellest, et saaks oma tüdrukutega päikese all puhata ja akusid laadida.

 
Nagu ikka selliste suuremate väljasõitudega, 10 päeva enne reisile minekut hakkasime naistega nalja viskama, et kuidas on võimalik minna reisile nii suure pundi naistega ja mitte riidu kiskuda. Üks tahab autot rentida puhkuse raames, teine tahab taksoga sõita ja kolmas on täiesti veendunud, et puhkuse ajal üldse liikuma ei peaks. Ja meid oli kokku kaheksa, igal ühel oma arvamus ja ettekujutus reisist.
Ometi tõdesime, et me kõik võtsime reisile minnes sellise hästi chill mode ja lubasime olla juhitud teiste naiste poolt, lubasime olla abiks otsustamistel ja lubasime eksimustel tekkida. No tõesti, meil puudus karjast see kukk, kes oleks juhtimise enda peale võtnud. Seega said kõik natuke juhtida valides oma valdkonna. Mina olin Lunaga ja mu armas sõbranna Helen oli 6 kuuse titaga ning meie olime muidugI eriliselt hoitud. Saime nautida reisil kõiki privileege, näiteks parimad toad. Ning kui armsalt oskavad naised märgata neid hetki, mil väikelapsega abi pakkuda. 

Ooh, aga need jutud, need lõputud itsitamised ja arutelud ja naljad ja taas arutelud ja muidugi taas naljad. Wow, vot see oli teraapia. Pidevalt tegi keegi midagi head süüa, kes koristas natuke siit ja sealt ning nii hästi oli tunda naiste loomuomast soovi hoida ruumi ja jagada armastust. Hoitud tunne oli.

 

Kuidagi eriliselt mõnus oli see, et meil on naistega väga sarnased huvid ja soovid. Peale lõunat viskas keegi õhku, et lähme teeme väikese shopingu tiiru ja ohoo, kõik olid kohe nõus. Perega peab ikka korralikult läbirääkimisi pidama. Järgmine hetk keegi pakkus, et lähme teeme ühe pika jalutuskäigu randa ja kõik olid pundis. Lastega oleks hakanud mõtlema, kui palju keegi jaksab mägedes ronida jne. Milline mõnus ühine meel!
Reisi lõpus tõdesime, et kõik sujus voolavalt ja pingevabalt ning sarnaselt püüame ka edaspidi reisida oma kallimaga, perega. 
Lihtsalt näha naisi nädal aega toimetamas enda ümber, nende ilus ja olemuses -  see on nii hea sisend iseendale, kui imelised olendid me ikka naistena oleme.

Kinkisin oma reisikaaslastele ka Kuma Design ehted, igaüks sai erineva ja naiste rõõm täitis minu anuma. Nii hea oli vaadata nende elevust :)  

Valiku Kuma kõrvarõngaid leiad SIIT  

Lubage rohkem aega endale oma naistega. Hoidke neid suure armstuse ja hoolega !