Emadepäevaks telli hiljemalt neljapäeval kell 15.00

10 võimalust kanda KUMA liblikaid

Tänu mitmekülgsele haaknõela kinnitusele on meie liblika prosside kandmiseks lõputult erinevaid võimalusi. Vaatamata sellele, et valikuid on palju, teame me omast kogemusest, et mõni esmaspäev on sinisem kui teine, mistõttu võib uue kandmisviisi leiutamine enne uksest välja astumist, olla peadmurdev ülesanne. Selleks, et inspireerida KUMA tüdrukuid leiutama uusi viise, kuidas oma liblika prossi kanda, jagame teiega täna kümmet erinevat ideed, kuidas koos oma liblika prossiga päevale vastu lennata.

1. Liblikas pross kui kikilips

Alustame algusest. Kas teadsid, et liblikaprossi algupärane idee  sai alguse sellest, kui KUMA looja Mari Ojasaar oma sõbrannadega lõunal käis? Lugu oli järgmine: üks Mari sõbrannadest kandis lõunasöögile klassikalist valget triiksärki, mille kaelusesse oli kinnitatud meeste kikilips. Marile meeldis küll sõbranna julge valik, kuid tema arvates oli kikilips õrna ja naiseliku sõbranna jaoks liiga maskuliinne. Peale õhtusööki tundis Mari, et on üheaegselt nii inspireeritud, kui ka veidi häiritud - miks ei ole naistele loodud aksessuaari, millega saaks igavad kaelused pilkupüüdvaks muuta? Nii sündiski idee liblika prossist, mis meenutab oma kujult kikilipsu, kuid on ühtlasi naiselik ja kaunis aksessuaar.

Liblikapross valgel särgil

2. Lennuta liblikad juustesse

Olgu selleks suvine festival või järjekordne päev kontoris, KUMA liblikad on ideaalsed aksessuaarid juustes kandmiseks, mis annavad ka kõige tavalisemale ponisabale või lihtsamale punutisele lõbusa välimuse!

Liblikas Brooch on kulunud juuksekarva.

3. Käekella asemel liblikakell

Meie vegan nahast käepaelad said loodud selleks, et neile saaks kinnitada liblika prossi, kuid ühtlasi saaks käepaela kanda eraldiseisva aksessuaarina. Ära muretse aja pärast - see lendab nagu liblikas niikuinii! Kanna hoopis liblika käepaela kella asemel ning võta aega, et tegeleda asjadega, mis panevad Su südame laulma!

Liblikas-pross kulunud vegan nahast käepael

4. Liblikad kui kodukaunistajad

Ei ole saladus, et meie liblikatele meeldib tähelepanu ka siis, kui nad oma iluund naudivad! Lase oma liblikal särada ka siis, kui Sa teda parajasti ei kanna ning kasutada teda kodusisustuselemendina. Pane ta puhkama mõnele toataimele või kardinakinnitusele, kaunista liblikaga küünlahoidjat või paiguta oma kollektsioon mööda kodu lendama.  

Liblikapross kodukaunistusena

5. Muuda oma mantel stiilseks

Tänu liblika prosse katvale vetthülgavale pealiskihile, võib meie liblikaid julgelt kinnitada ka väliriietele, ilma et peaks muretsema, et vihm või lumi nende ilu rikub!

KUMA-pross-mantlil

6. Püüa pilke chokeriga

Midagi natuke julgematele - proovi kanda meie käepaela-liblika prossi kombot chokerina. Too tähelepanu oma kaelale ja Sinu julge stiil ei jäta kedagi külmaks!

Liblikapross kantud ümber kaela

 

7. Kingi oma jalanõudele tiivad

Kas teadsid, et paljud inimesed vaatavad esmakohtumisel just jalanõusid? Kinnita oma jalatsitele tähelepanupüüdev tiivapaar ning Sind juba naljalt peale esmakohtumist ei unustata!

Liblikapross kingadel

Liblikapross tossudel

8. Lisa oma mütsile sära

Kinnita KUMA väike, kuid stiilne liblikas oma peakattele ja ka kübarate kuninganna Elizabeth II muutub kadedaks! Tänu liblika vetthülgavale pealiskihile ei pea sa muretsema, et vihmavesi Su prossi ilu rikuks.

Liblikas Brooches kinnitatud Bobble Hat.

kuma-liblikas-brooch-on-a-müts

9. Too pidu oma peokleidile või -seelikule

There is nothing more feminine than a simple dress or skirt. Add a butterfly or two and you are ready for the party season! Be even more stylish by matching your butterfly brooch to the season. Use the Wanderluster liblikapross to make your summer outfit shine bright like the sun itself!

Liblikapross seelikul

Liblikapross kleidil

10. Muuda koti kandmine liblikate abil kergemaks

Kott on midagi, mis on igal naisel käepärast, olgu selleks siis sportlik seljakott, naiselik ridikül või stiilne käekott. Kuna see on midagi, milleta me tavaliselt kodust ei lahku, siis on loomulik, et aeg-ajalt vajame väikest muutust. Alati ei ole aga vaja uut kotti soetada, vaid piisab sellest, kui annad kotile uue väljanägemise meie liblika prossiga! Vähem on rohkem ja rohelisem!

Liblikaspross käekotil

 

KUMA liblikate kandmiseks on palju erinevaid võimalusi: lase oma fantaasial lennata ja katseta uusi põnevaid kandmise viise!

Ps! Värske inspiratsiooni laengu saamiseks piilu meie Instagrami @kumadesign.

PPS! Kui sa avastad mõne uue nupuka idee, siis jaga seda Instagramis ning tag’i ka meid ära #kumadesign

Järgmise korrani

KUMA tiim