5 nippi edukaks kooliaastaks
Uus kooliaasta on peagi käes ja on aeg hakata mõtlema tunniplaanile, koolitükkidele ja vaheajale, kuid mis kõige tähtsam - kuidas trendikas välja näha ka siis kui Sul on hommikul vaid loetud minutid, et end valmis seada! Selleks, et uus kooliaasta oleks edukas, on meil mõned näpunäited, mis aitavad hoida kokku aega nii koolihommikutel kui ka raha kooliasju ostes.

Nipp nr. 1-Vali targalt!

Selle asemel, et osta uus garderoob täis seelikuid, pükse, pluuse ja kleite erinevates värvitoonides, soeta oma garderoobi hoopis mõned kvaliteetsed riideesemed, mida on võimalik omavahel ja ülejäänud garderoobiga lihtsalt kombineerida. Lisa oma riietusele mõned nutikad aksessuaarid, et samadele riietel uus väljanägemine anda ja muuda oma outfit sekunditega meeldejäävaks! Pea meeles - lihtsuses peitub võlu!

Kui Sa oled oma KUMA liblikaprossi juba kõikides võimalikes kohtades kandnud, siis siin on mõned ideed, kuidas oma liblikaprossi kanda.

1. Kas teadsid, et KUMA käepaela saab kanda ka choker’ina? Tõeliselt pilkupüüdvaks aksessuaariks kinnita choker’ile ka liblikapross ja Su stiil ei jää tähelepanuta!

KUMA-Aksessuaarid-Choker-liblikas  

2. Armastad kanda peapaelu? Kinnita oma peapaelale liblikas või kaks ja muuda oma outfit hetkega suviseks!

KUMA-disain-liblikas-pross-peapael

3. Kas koolikott on juba pakitud?

KUMA-tarvikud-seljakott-Swarovski

4. Lisa punutistele ja lihtsatele soengutele veidi iseloomu liblikaga, mis kirjeldab Sind kõige paremini.

KUMA-juukseehe-juukselõks

5. Ära külmeta! Mugavus ja hea enesetunne on olulised edukaks koolipäevaks, kuid ära unusta nutikaid aksessuaare!

KUMA-disain-tarvikud-disain-Your-scarf

6. The headphones are on, the world is off?

kõrvaklapid-muusika stiil

Nipp nr 2-mis kell on? On aeg unistada!


Koolipäevad võivad olla pikad ja väsitavad. Selleks, et päeva lõpuni vastu pidada, on tore kui miski aeg-ajalt meenutab, et päeva lõpuks on koolis käimine võti meie unistuste poole. Käekell on küll oluline tuletamaks meelde, millal tund algab, kuid selleks on olemas ka koolikell.  Miks mitte kanda vahelduseks käekella asemel hoopis KUMA käepaela, kuhu on kinnitatud liblikapross? Nii et iga kord kui Sa kella vaatad, meenutab liblikakell, et peagi on aeg oma tiibu sirutada ja unistusi püüda! Meie vegan nahast käepael a teeb eriti mitmekülgseks see, et seda on võimalik muuta vastavalt oma meeleolule. Kui tahad oma stiiliga kõneainet pakkuda, siis kinnita käepaelale liblikapross , mis Sind kõige rohkem kõnetab või kui eelistad lihtsust, siis kanna vaid käepaela ilma prossita. Meie käepaelad on saadaval kahes erinevas värvivalikus: must-hall beebiroosa-beež, nii et Sina otsustad, millist poolt Sa kanda soovid!
KUMA-käepael-liblikas-käevõru

Nipp nr. 3- Tunne end hästi ja mugavalt!

Lisaks motivatsioonile on edukaks koolipäevaks oluline, et tunneksid end ka mugavalt. Meid ümbritsevatel materjalidel on suur mõju meie enesetundele, sest enamik tehismaterjale tekitavad meie ümber staatilise elektrivälja, mis varastab meie energiat ning muudab meid kiiresti väsinuks. KUMA orgaanilisest puuvillast valmistatud t-särk on hea näide, kuidas mugavus võib käia käsikäes stiiliga. Kanna meie “Inspired by nature” t-särki ja saa teada mis tunne on kanda looduslikke materjale, mis kallistavad Sind päev läbi.
KUMA-Tsärk-suvi

Nipp nr. 4 - Muuda oma õppimiskeskkond inspireerivaks!

Selleks, et peale koolipäeva jätkuks energiat ka kodus koolitükkide tegemiseks, on oluline, et Su õppimiskeskkond aitaks Sul keskenduda, kuid oleks ühtlasi ka inspireeriv. Nii et loo kord oma ümber ja täida see asjadega, mis motiveerivad ja aitavad hoida eesmärke silme ees. Selleks võib-olla ükskõik mis: inspireeriv tsitaat, pilt mõnest eeskujust või koht, mida sooviksid külastada. Kui Sa oled hingelt unistaja ja armastad liblikaid, siis lisa positiivseid energiaid oma ruumi meie lifestyle printidega või kasuta oma KUMA liblika prossi sisutuselemendina kui Sa parajasti koos temaga ei lenda!
KUMA-plakatid-elustiil

Nipp nr. 5 - Your vibe attracts your tribe!

Kui on miski, mis paneb koolipäevad kiiremini mööduma, siis need on sõbrad, kes toetavad nii heas kui halvas. Oled Sa vahel mõelnud, miks mõni inimene haarab Su tähelepanu esimesest silmapilgust? Vastus on lihtne: energia! Kiirga vaid positiivset energiat kandes meie energiakeesid ning Su teele satuvad õiged inimesed. Meie energiakeed on tõhusad abilised ka stressirohkel eksamiperioodil, mil magamata ööd ja pidev infovoog meie kehale oma jälje jätab.
KUMA-energiakee
Need on meie 5 lihtsat nippi, kuidas uus kooliaasta edukalt seljatada! Kuid ära unusta, et kõige tähtsam on selle kõige juures ka rõõmu tunda! Selleks tuleb vahel natuke vaeva näha ja ise oma elu lõbusaks muuta, sest päeva lõpuks oled just Sina oma elu looja!
Carpe diem!