Kuidas oma kodule uus hingamine anda?
Jahedad sügistuuled ja peagi saabuvad talvekülmad toovad fookuse tagasi koduseinte vahele. Pimedal ajal veedame palju rohkem aega oma kodupesas, mistõttu on oluline, et kodu oleks koht, kus saaksid oma patareisid laadida ja tunneksid end turvaliselt ning mugavalt. Täna jagame nippe, kuidas oma kodule lihtsalt ja kiirelt uus hingamine anda ning muuta oma pesa õdusaks pelgupaigaks, kus peale pikka tööpäeva maanduda.

 Tee ruumi uuele energiale

Enne kui tormad poodi uut kodusisustust ostma, alusta ühest korralikust suurpuhastuses – juba see võib Su kodule täiesti uue väljanägemise anda. Võta aega, et teha kindlaks kui palju asju Sa tegelikult igapäevaeluks vajad ning asjadele, mida Sa enam ei kasuta, anna uus elu annetamise näol. Mida vähem asju Sa omad, seda paremini saab energia Su koduseinte vahel voolata. Asjade asemel täida oma kodu hoopis armastatud inimeste ja positiivsete emotsioonidega. Värsket energia toovad koduseinte vahele ka erinevad taimed ja lilled. Meile meeldivad näiteks erinevad õhutaimed ja kaktused, millega oleme sisustanud ka KUMA stuudio. Kui Sa oled juhtumisi KUMA Enegiakee omanik, siis on hea idee riputada oma energiakee nähtavale kohale kodus, kus veedad palju aega – nii tervendab kee keskmes oleva vääriskivi Sind ka siis, kui Sa seda parajasti ei kanna.

Positiivsed meeldetuletused

Selleks, et olla õnnelik ja motiveeritud, peab aeg-ajalt meelde tuletama, kui palju meil juba olemas on, mille eest tänulik olla. Muuda oma kodune keskkond inspireerivaks lihtsate printidega, mis Sind inspireerivad ja motiveerivad. Selleks võib olla print Sinu unistuste reisisihtkohast, inspireeriv tsitaat või lihtsalt pilt millestki sümboolsest, mis kannab Sinu jaoks sügavamat tähendust. Meie elustiili postrid sümboliseerivad näiteks unistuste püüdmist – meil kõigil on tiivad, kuid meie endi teha on nende tiibadega lendu tõusta! KUMA printide lihtne ja skandinaaviapärane disain on piisavalt minimaalne, et sobituda erineva sisustusega, kuid piisavalt pilkupüüdev, et inspireerida ja eristuda!

Kodusoojus

Another way of bringing warmth and comfort to your home, is by burning candles! Be smart and make your home environment healthier by using candles that are made of soy wax. They are environmentally friendly because soy wax candles don’t emit any toxins while burning and they don’t consist of any artificial ingredients. Also, due to the fact that soybeans can be reproduced each year - they are a renewable source of energy. Moreover, soy wax candles are biodegradable and burn slower than paraffin candles, which means they use less oxygen for the burning process. To create the right ambience and smell in your home, choose aroma candles, that are enriched with high quality pure essential oils since these candles also support your general well-being. SPOILER ALERT! We have some hot new products coming out soon...can you guess what they are?

Nutikad dekoratsioonid

Selleks, et Sinu kodu eristuks tänapäeva IKEA kodude generatsioonist, piisab kui muudad selle unikaalseks väikeste, kuid nutikate detailidega. Selle asemel, et kohe poodi uusi sisustuselemente ostma tormata, vaata ringi asjades, mis Sul juba olemas on ja leia viise, kuidas neid nutikalt oma kodus ära kasutada.
Näiteks paljud KUMA fännid on saatnud meile pilte oma kodudest, kus liblikapross id ei ole hoiustatud mitte ehtekarbis, vaid kinnitatud näiteks kardinatele, lampidele või maandunud lillebukettidele. Tänu liblika prossi tagusele on neid lihtne kinnitada kuhu iganes – ole nutikas ja mõtle piiridest väljapoole!

Koduriided

Hea tundega kodu ei koosne ainult sisutuselementidest ja kodusoojusest, vaid ka sellest, kuidas Sa end oma kodus tunned. Siin mängib suurt rolli just see, mida Sa oma kodus kannad. Kas teadsid, et sünteetilisest materjalist riided tekitavad Sinu ümber staatilise energiavälja, mis võtab meilt energiat ja muudab meid päeva lõpuks väsinuks? Seetõttu on oluline kanda naturaalsest materjalist valmistatud riideid. Ühtlasi ei pea koduriided tähendama vanu kaltse, mida Sa ei raatsi ära visata, vaid võivad olla hoopis stiilsed ja mugavad rõivad, mis panevad Su peeglist möödudes naeratama... nagu meie "Inspired by nature" t-särk ! T-särgi voogav ja õhuline disain ning orgaaniline materjal lasevad kehal hingata ning ei tekita staatilist elektrit. Ühtlasi on meie T-särk valmistatud orgaanilisest puuvillast, mis ei näe ainult hea välja, vaid tekitab ka hea enesetunde ning paneb Sind tundma justkui keegi kallistaks Sind. 
 
Need olid meie viis nippi, kuidas muuta oma kodupesas veedetud aeg võimalikult kvaliteetseks. Pea meeles, et meil kõigil on aeg-ajalt vaja kohta, kuhu peitu pugeda, seega muuda oma kodu kohaks, mis annab Sulle energiat, mitte ei võta energiat.
Millised on Sinu nipid, kuidas oma koju uus hingamine tuua?