Ideaalne jõulukingitus Sinu tüdruksõbrale

Kes ei armastaks jõule? Kui välja arvata suvine päikesepaiste, siis on jõulud kahtlemata meie lemmik aeg aastas. Nüüd on ideaalne võimalus näidata oma tundeid oma tüdruku vastu hästi valitud jõulukingitusega, põgeneda talvekülmade eest üksteise sooja embusesse ning veeta kvaliteetaega nii kahekesi kui koos perega. Jõulumeeleolu on tõeliselt maagiline ning iga koos veedetud aastaga muutub see üha tähendusrikkamaks.

jõulud-kingitused-pakkimine

Vaatamata pühade maagilisele meeleolule, võivad jõulud olla ka tõeliselt stressirohke periood püüdes leida seda „ideaalset kingitust“ kõige olulisematele inimestele meie elus. Kas ka Sinul valitseb peas täielik tühjus, kui üritad välja mõelda, mida kinkida oma tüdrukule, emale või õele? Kuigi oled õigeid vastuseid ilmselt rohkem kui korra nende enda suust kuulnud, siis pole Sa ainuke, kellel valitseb enne jõule mõistuses täielik tühjus… Paanikaks pole aga põhjust, sest alati on olemas nutikaid kingiideid, millega näidata, et Sa oled pühendanud nii oma aega kui tähelepanu ideaalse jõulukingituse valimisele. Siin on alustuseks mõned ideed:

Liblikaprossid on ideaalsed kingitused kuuse alla

Prossid on hea idee jõulukingituseks või mõneks muuks oluliseks tähtpäevaks, kuna tegu on nutikate aksessuaaridega, mida saab kanda mitmel erineval viisil. Liblika prosse saab kinnitada nii riietele, käekotile, mütsile kui juustesse - või kuhu iganes kandja hing ihaldab. See teeb liblika prossist unikaalse kingituse, mis annab kandjale võimaluse ise valida, kuidas prossi kanda ning oma riietus omanäoliseks muuta.

juuste-pross-kuma-disain

Kas Su kallimal on juhuslikult mõni lemmik linn, mida olete koos külastanud või kuhu ta kindlasti tulevikus reisida tahaks? Meie unikaalne liblikapross ide kollektsioon on inspireeritud erinevatest Euroopa linnadest ja neis valitsevast unikaalsest energiast, mis eristab neid teistest linnadest. Leia meie linnadest inspireeritud liblika kollektsioonist oma tüdruksõbra lemmik linn või linn, mille kirjeldus vastab tema iseloomule, ning üllata teda tõeliselt läbimõeldud kingitusega!

peo-kuninganna-kuma

Kaunista oma kallima kaela unikaalsete kaelakeedega

Me armastame moekaid aksessuaare, mida saab kanda erinevate riietega.

energia-kaelakeed-kuma-disain

Meie kaelakeede kollektsioonist leiad sobiva aksessuaari nii piduliku õhtukleidi, kui ka vana hea “teksad ja t-särgi” kombinatsiooni juurde. Kaelakee on hea kingitus igale naisele, sest õigete aksessuaaridega on võimalik rõhutada ka kõige lihtsamat riietust, vastavalt kandja tujule või stiilile. KUMA Enegiakee on spetsiaalselt disainitud, et toetada kandja heaolu, maandada stressi ning muuta kandja enesekindlamaks. Tütarlapselikkust ja mängulisust aitavad riietusele lisada lihtsad ja armsad liblikakeed , nagu näiteks liblikakee Bohemian Berliner.

Kaelakee-liblikas

Lisa jõulusära KUMA kõrvarõngastega

Öeldakse, et kalliskivid on tüdrukute parimad sõbrad ja nii ka on. Me armastame kalliskivide sära! Jõulud on ideaalne aeg, et lisada sära oma jõulukingitustele ja olulisele sündmuse puhul kinkida oma kallimale paar KUMA kõrvarõngad .

kõrvarõngad-kuma-Goldtime

KUMA kõrvarõngaid on valmistatud vegan materjalidest ja kaunistatud ehtsate Swarovski kivikestega. Meie tootevalikust leiad sobiva paari kõrvarõngaid igaks elusündmuseks. Pikliku kujuga White Space kõrvarõngastest kuni üheksakümnendatest inspireeritud ringikujuliste Simple Chic kõrvarõngasteni ning traditsiooniliste liblikakujuliste kõrvarõngasteni - meie toodete seast leiab sobiva kõrvarõnga igasse kõrva.

Jõulukingitused juhuks, kui tal on juba piisavalt aksessuaare

Juhul kui ehted ei ole päris Sinu tüdruksõbra teema või Sa juba tead, et jõuluvana plaanib talle jõuludeks ehteid kinkida, siis üllata oma kallimat hoopis mõne omanäolise hoopis elustiili kingitusega. Kui Su kallim eelistab mugavust ning loodussõbralikke materjale, siis kingi talle meie orgaanilisest puuvillast valmistatud vabaaja t-särk või liblika print, millega koduseinte vahele inspiratsiooni tuua. Valikuid on mitmeid, leia just temale sobiv!

KUMA-tsärk

Ei suuda valida? Kindla peale minek on kinkekomplekt

Kui Sa tunned, et üks kingitus ei ole piisav või Sa ei suuda erinevate valikute seast otsust langetada, siis ära paanitse, sest appi tulevad meie jõulu kinkekomplektid , mis on disainitud just sellisteks olukordadeks.

Vahet ei ole, kas sulle meeldivad prossid, kaelakeed või kõrvarõngad - KUMA kinkekarpide seas on lai valik erinevaid komplekte, kust leiab midagi igale maitsele ning mis lahendavad Sinu kingimure.