Kuidas valida KUMA liblikat kingituseks
Peagi saabuvate pühade meeleolus on KUMA stuudio üleöö muutunud jõuluvana töökojaks. Lai tootevalik meelitab iga päev kohale KUMA fänne, kes otsivad seda “ideaalset kingitust” oma lähedastele. Ning küsimus, millega me pidevalt kokku puutume, on järgmine: “Kuidas valida seda õiget liblikat kingituseks?” Selleks, et liblikavalik läheks täppi jagame teiega täna näpunäiteid, kuidas valida KUMA liblikat kingituseks.

Stiil

Since our butterfly brooches are everyday accessories, then the first thing to think about is the gift receiver’s style. Does she prefer simple, minimalist outfits with few well chosen colours, that don’t scream for attention? From our experience, this type of women prefers simplicity in design, pastel colours and models that are one toned and not so colourful. These butterflies won’t over dominate your outfit, but will still attract attention in a humble way. Also, bare in mind that this type of gift receiver might not be very fond of bling, so maybe choose something without the Swarovski crystals. Siin on mõned head variandid tagasihoidliku stiiliga kingisaajale:  Morning Lullaby, Soov, Spring Halo, Mini White, Mini Dreamy Mermaid

Nendele, kes armastavad aga värve ja on ekspressiivsema stiiliga, soovitame julgeid toone ja kontraste. Tasub mõelda, kas kingisaajal on mõni lemmik värv, mida ta kanda armastab ning liblika valimisel sellest lähtuda.
Siin on mõned sobilikud valikud julgema stiiliga naisele: Party Queen, Sunset of Barcelona, Moona, Frost Flower, Nights of Ibiza
Kui kingisaaja on aga justkui väike harakas, kellele meeldib kõik, mis särab ja sätendab, siis soovitame valida liblika, mis on kaunistatud Swarovski kivikestega, nagu näiteks: Kuu, Täht, Dancing Queen, Midnight Lady, Party Queen

Juuksevärv

Teine hea suunanäitaja on juuksevärv. Kuigi maitsed ja eelistused on erinevad, siis oleme oma klientide tagasiside põhjal avastanud, et mõned värvireeglid siiski kehtivad. Näiteks blondiinidele sobivad hästi sinised ja punased toonid, brünettidele roosakad ja lillakad toonid ning punapeadele rohekad toonid.
Brünettide ilu toovad hästi välja järgmised liblikad: Pilv, Dahlia, Baby Pink, Dreamy Mermaid, Lilac Sunset, Rahe
Punapead panevad särama: ProsperityDaybreak of Stockholm , Orange, Moona, Rahe

Vanus

Valides sobivat liblikat, tasub arvesse võtta ka kandja vanus. Üldjuhul eelistavad soliidsemas eas naised natuke rahulikemaid ja tagasihoidlike toone ja mudeleid, mida on lihtne erinevate riietustega kombineerida. Samas noored liblika kandjad tahavad tihtipeale just massist eristuda ja oma stiiliga silma paista. Sellisel juhul sobivad hästi kirkad ja kontrastsed mudelid.
Something a bit more elegant and classy: Orange  White , Seren Siren. , Soov, Õrnus., Hea Stardust, Frost Flower.
Midagi erilist noorele kingisaajale: Midnight Lady, Nights of Ibiza, Pilv, Kuu, Golden hour of Rome, Peek-a-Rosy

Suurus

Ilu leidub igas suuruses, kuid vahel on oluline teada, kuidas seda ilu õigete aksessuaaridega välja tuua. Kui kingisaaja on laps või väga saleda kehaehitusega naine, siis võivad suured liblika mudelid mõjuda liiga domineerivalt, mistõttu soovitame pigem valida kas väiksemate mudelite või hoopiski meie laste kollektsioonis olevate liblikate seast. Ning vastupidiselt kui kingisaaja ei ole väga pisikest kasvu, siis tasub kaaluda suuremaid mudelid, mis torkavad silma ja ei kao riietusse ära!

Karakter

Viimaks tasub mõelda inimtüübi peale - kas tegu on kellegagi, kes on loomult väga kokkuhoidlik ja praktiline ning lähtub põhimõttest, et vähem on rohkem, või tõelise elunautijaga, kes ei hooli niivõrd praktilisusest, vaid tahab, et elu oleks lõbus ja värviküllane? Praktilistele tüüpidele soovitame taaskord mudelid, mida on võimalik kombineerida erinevate stiilide ja riietustega, et kingisaaja saaks oma kingitusest maksimaalselt rõõmu tunda. Elunautijatele võid kinkida aga liblika, mis arvad talle sobivat, sest ta ei tunne vajadust seda ümber vahetada, vaid võtab vastu, mis elu talle pakub ning ühtlasi armastavad sellised tegelased tihtipeale üllatusi!
Midagi kaunist lihtsuse ja praktilisuse armastajatele: Morning Lullaby, White , Spring Halo, Lovebird, Sunrise of Paris
Säravad mudelid elu nautijatele: Stardust, Wanderluster, Orange, Peek-a-Rosy, Dahlia

Veel mõned nipid, mis võivad “selle õige” liblika valimist lihtsustada

  • Kui tegu on patrioodi või väliseestlasega, siis soovitame valida midagi, mis meenutab kodumaad. Näiteks on meil olemas nii Eesti rahvusmotiividest kui Läti rahvusmotiividest inspireeritud liblikas!
  • Juhul kui kingisaaja on tõesti keeruline juhtum, kelle stiili on raske tabada või kes on väga valiv, siis Kinkekaardid on alati kindla peale minek!
  • Kui Sa tead, milline liblikas kingisaajale meeldiks, aga meie tootevalikus sellist tiivulist ei leidu, siis disaini talle hoopis ise liblikas meie personaliseerimise tööriistaga ja võid kindel olla, et sellist liblikat ei ole mitte kellelgi teisel. Ise tehtud, on hästi tehtud!
  • Ning lõpetuseks...vahel on kõige olulisem komponent lugu. Igal meie liblikal on oma lugu jutustada, mis tihtipeale haakub kindla inimtüübiga. Seega lisaks värvi ja mudeli valikule, soovitame tutvuda ka liblika looga ja mõelda, kas see võiks sobida kingisaaja enda unikaalse looga.
Me loodame, et neist nippidest oli Sulle kasu ja soovime edukat kingituste hooaega!