Videopostitus: Kuidas teha endale kaunis päevameik

Mari kannab KUMA Pärlimäng kõrvarõngaid.

Kellele ei meeldiks omas nahas särada loomulikult ja enesekindlalt?

Minu kirg ilu vastu sai alguse juba noorena kui alustasin karjääri meigikunstnikuna ning töötades igapäevaselt naistega tean, kui oluline on oskus teha endale kaunis igapäeva jumestus. Seetõttu oli mul ka super hea meel katsetada Couleur Caramel meigitooteid, mis üheaegselt kaunistavad ja hooldavad Sinu nahka. Täna kutsungi teid kaasa tegema endale lihtsat päevameiki Couleur Caramel toodetega.

 

Kes veel nende tegemistega kursis ei ole, siis Couleur Caramel on jätkusuutlik meigibränd Prantsusmaalt. Võrreldes traditsioonilise dekoratiivkosmeetikaga sisaldavad nende meigitooted keskmiselt 10 korda rohkem nahka hooldavaid taimseid aktiivaineid, mis toimivad hooldavalt, niisutavalt ning kaitsvalt justkui igapäevane nahahooldus. Couleur Caramel on suunatud enesekindlatele, ajaga kaasas käivatele naistele. Naistele, kes eelistavad orgaanilist ja looduslikku kosmeetikat, kuid kes siiski soovivad tippklassi kvaliteeti. Couleur Caramel on ECOCERT Cosmos Organic sertifikaadiga kõrgeima kvaliteediga mineraalkosmeetika. Lisaks omab bränd Qualite France sertifikaati ning kõik tooted on dermatoloogiliselt testitud. Couleur Carameli tooted ei sisalda parabeene, mineraalõli, fenoksüetanooli, naftatooteid, polüetüleenglükooli (PEG) ning loomulikult on bränd julmusevaba (ühtki katset ei teostata loomadel).

Lihtne ja kiire meigiõpetus loomulikuks igapäevameigiks:

  1. Mina alustan meigi tegemist Couleur Carameli mõnusalt niisutava BB-kreemiga, mis on kaks ühes aluskreem ja jumestuskreem. Üldjuhul meeldib mulle kasutada oma nahatoonist veidi tumedamat BB-kreemi, et saada jumekam tulemus. Sellisel juhul tuleb lihtsalt veidi rohkem hajutada.
  2. Järgmisena kasutan peitekreemi silma sisenurkades, mille hajutan ja tupsutan kenasti naha sisse. Silma alla ei meeldi mulle liiga palju tooteid panna, sest siis võivad päeva jooksul tekkida miimikakortsud. PS! Couleur Caramel toodetel on ka väike peegel puidust karbikaane sees, mis tähendab, et need on ideaalsed kotti pistmiseks, et saaksid päeva jooksul oma meiki refreshida.
  3. On aeg Couleur Caramel mosaiikpäikesepuudriks, mis annab mõnusa kuma ja päikesest suudeldud jume. Kannan seda kogu näole, sest see ühtlasi kinnitab meiki ja annab kena jume.
  4. Järgmiseks lisan põsepuna. Annan teile ka väikese ilutriki, lisa natuke põsepuna alati ka silmalaule, see jätab mulje, et said rohkem unetunde kui esmapilgul tunduda võib.
  5. Kulmuvärviga täidan ma mõned tühjemad kohad ja hajutan kenasti välja, et tulemus jääks loomulik. Couleur Carameli kulmuvärvil on ka väike pintsel juures, nii et sellega teen endale ka mõnusa pehme lainerijoone.
  6. Järgmisena kannan peale ripsmetušši, mis püsib väga kenasti peal kui ta vihma ega niiskust ei saa, ning ühtlasi on seda kerge veega maha võtta, ilma, et peaks lisatooteid kasutama. Couleur Carameli ripsmetuššil on ka väga hea hari, millega saab ripsmejuurte lähedale ning ripsmetele volüümi anda. Kuidas värvid Sina ripsmeid, kas ühe korra või mitu korda?
  7. Silmalaugudele tupsutan näpuga ka natuke lauvärvi, mis on väga mõnusa tooniga ja toob kenasti silmad esile.
  8. Huuled – huuli ma ka väga tihti enam ei värvi, sest ma musitan oma beebit koguaeg ja kui värvingi siis tahan, et see oleks musisõbralik ja Colour Carameli hullepulgad on just sellised. Tunne nagu oleksid kakaovõid peale pannud ja õrna tooniga, aga super ilus.
  9. Viimaks lisan veidi nende hittoodet, milleks on highlighter ehk sära andev kreem, mida kannan põsesarnale, et saada kaunis Hollywoodi sära.

Ning valmis ta ongi – lihtne ja kaunis päevameik ning mis parim, nende toodete puhul ei tunnegi, et Sul oleks meiki peal. Loodan, et said siit postitusest inspiratsiooni ning kui plaanid kodus ka endale kaunist päevameiki teha, siis jaga tulemust ka meiega!

Mari kannab KUMA Silver Willow pusa.

Kõiki Couleur Caramel tooteid saab mugavalt tellida nende kodulehelt: www.couleurcaramel.ee