KUMA Design Advendikalender 2023

Jõuluootus on ametlikult alanud ning meil on hea meel kuulutada välja selle aasta KUMA Design Advendikalender. Tegu on virtuaalse sotsiaalmeedia kalendriga, kus osalevad 20 erinevat Eestis armastatud brändi ning advendikalendrit saavad „avada“ kõik, kes jälgivad KUMA Design sotsiaalmeedia kanaleid. Igal päeval 1. detsembrist kuni 24.detsembrini kuulutame KUMA Design Instagrami kontol välja ühe armastatud brändi jõulusooduspakkumise mõnele nende hitt-tootele/tootegrupile, mis kestab vaid 24h. Lisaks sellele toimub iga päev sama brändi loosimäng, mille auhind loositakse välja järgmisel päeval.

KUMA Advendikalender on loodud kõigile meie armsatele jälgijatele ja klientidele tänutäheks, et olete KUMA brändi nii kõrgele lennutanud ja meile tiivad kinkinud!

Meie soov on, et KUMA advendikalender teeks jõuludeks valmistumise Sinu jaoks lihtsamaks kodust lahkumata ja nautides magusaid pakkumisi, millega oma armsamate kingikotte täita.

Millised pakkumisi on oodata?

Kõik Advendikalendris osalevad brändid oleme hoolikalt valinud meie enda tiimi lemmikute seast, kes jagavad meiega sarnaseid väärtusi. Alates ilutoodetest ja teenustest, kuni kodutoodete ja riieteni - KUMA Advendikalendrist leiab kingiideid kõigile!

20 Ägedat brändi

24 päeva jõuludeni

24 erinevat sooduspakkumist

24 loosimängu

Piilu iga päev kuni jõuludeni KUMA Design Instagramikontole, avasta magusaid pakkumisi ja osale kahekümne neljas erinevas loosimängus!